Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2012 19:27 - АБСУРДИСТАН - 2062 г.
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 4687 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

/един усмихнат поглед към бъдещето, което не бива да се случва, една смесица от фантастика и ирония../

Демографски новини
Тази сутрин в центъра за производство на индивиди бяха инсталирани трансмитери на поредната група новопоявили се индивиди. Бебетата се чувстват добре и предстои да навлязат в живота си по определения форматиран начин. Киберлекарите заявиха, че вече са получили от ЕН/ Европейския Надзор/ новите трансмитери, предназначени за форматиране на индивиди, които са по изискванията на Надзора. Според специалистите, тези устройства, който се имплантират в горната част на черепа на всеки индивид са много по-надеждни от сегашните и са по-добре защитени, както от незаконно преформатиране от хакери, така и срещу нашумелите напоследък вируси в ГТММО/глобална телепатична мрежа за мозъчно общуване/. Подчертава се, че трансмитерите  са изключително устойчиви и не допускат в директориите  на индивида вируси от типа „аз харесвам”, „аз обичам” и „аз съм…”. А както е известно, тези вируси предизвикват психически разстройства у индивида, наречени от киберпсихолозите оформяне на личност. А това състояние на индивида, според законите на киберправителството е много опасно и се преследва за принудително лечение и преформатиране.
Новини от киберправителството
В деня на обещанията, който е всяко второ число на календарния месец, киберправителството на Абсурдистан обеща на своите индивиди, че ще продължи да прави всичко за благосъстоянието им, и ще продължи да оправя всички поразии, направени от предното правителство преди 52 години. Също така беше обещано да се усвоят всички отпуснати пари от Европейският Надзор в секторите – Изкуствени храни, Изкуствени гори и Синтетични реки и морета. Правителството обеща да направи всичко по силите си, страната да бъде включена в отпускането на средства по така модерната оперативна програма Отглеждане на чушки и домати на Марс и на Луната. От там също дойде и радостната новина, че се планира построяването на магистрали до двете планети, което ще доведе до откриване на хиляди нови работни места за индивидите на държавата.
Новини от Вътрешното министерство
Вчера беше проведена брилянтна акция на киберполицаите под името „Продукти от естествен произход”. Рано сутринта те са нахлули в склад за хранителни продукти и между кашоните с блистери хапчета от вида – свинска пържола вратна, пържени картофки, крем карамел, плодова салата, шопска салата и др., са открити 124 кг. истинско свинско месо, 314 кг. домати,18кг пъстърва, 3400 бр. яйца , сирене, захар и др. забранени естествени продукти. Всички тези продукти са конфискувани и под охрана са извозени за изгаряне в пещите на завода за производство на въздух под налягане, обслужващ правителството на Абсурдистан.  Задържана е група индивиди с криминално минало, които се занимават с трафик на естествени хранителни продукти. В тази успешна акция вътрешното ведомство е наело оператор, режисьор и постановчик, които са участвали в акцията и са документирали всичко. Правителството очаква похвала от Европейския Надзор за добре свършената работа.
Също вчера, при друга акция, киберполицаите са открили нелегална лаборатория за преформатиране на индивиди. Задържани са три индивида, които са компютърни специалисти.  На място са открити устройства за свързване с трансмитера на индивида и методика за извършване на забраненото от закона преформатиране. Според признанията на единия от задържаните , най-скъпо се извършвала услугата инсталиране на директория „любов” и директория „омраза”, а също и изтриване на директория „страх”, която е задължителна за всеки индивид и се инсталира  според законите. Анализатори от министерството прогнозират, че това е опасен процес, при който могат да се формират личности, което е опасно за правителството. Това потвърждава информацията за формиралото се вече тайно общество на личностите, което може да попречи на сегашното правителство на изборите да получи вота на индивидите за своя 13 мандат за управление.
   По сигнал на бдителен индивид, киберпсихолози са оказали помощ на силно разстроено, разплакано младо момиче, което се е разхождало безцелно по оживен булевард. След оглед в жилището на момичето са открити книжни варианти на романи на Сандра Браун и на някой си Дамян Дамянов. Предполага се, че това е била причината за състоянието на младото момиче. То е изпратено за безплатно преформатиране в ЦФИ/център за форматиране на индивиди/.
Новини от индивидното министерство
От там дойде радостната новина, че със закон от следващата година се допуска всеки индивид, навършил 18 годишна възраст, при изявено желание, може безплатно да си инсталира директория „анонимно възхищение”.
Другата радостна новина е, че от следващата година се добавят нови 13 празнични дни. Това ще са дванадесетте втори числа на всеки месец, които се явяват дните на обещания от страна на правителството, така индивидите ще могат по-спокойно да слушат обещанията. Тринадесетия празничен и неработен ден ще бъде рождения ден на премиера.

 




Гласувай:
12



1. injir - А! Ама то почти е реалност.:)
09.12.2012 20:24
А! Ама то почти е реалност.:)
цитирай
2. bven - Къде ли е тази страна?
15.12.2012 17:48
Описаното не е много светло...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 813326
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930