Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2014 22:18 - Отново новини от Абсурдистан.....
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 4257 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В Абсурдистан отново е интересно, тъй като скоро ще се проведат поредните парламентарни избори. След като китната и красива страна беше сполетяна от редица наводнения, и живота беше на почти нулеви обороти, сега, преди изборите нещата се раздвижиха. И по-точно се раздвижиха върховете на структурата на обществото – политиците и кандидат-депутатите. Защото...избори са това..сериозна работа..всичко зависи от теб..твоят глас е важен. Това казаха кандидат-депутатите на хората, които ги слушаха, нагазили до коленете в кал, и вода в някои райони на страната. Наред с познатите ни вече партии – ПМА – партия на милиционерите в Абсурдистан, ПСП – партията на старите партизани, ДЧА – движение на чужденците в Абсурдистан, се появиха и нови, като например ДНСМ – движение на новите стари муцуни, ПОП – партия на отцепените партизани и една нова,набираща бързо народната обич партия – ПКМП – партия на кандидат министър председателя. Очевидно преизборната надпревара ще бъде доста напрегната. Но, както се казва...в надпреварата и конкуренцията се раждат добри идеи и резултати. Като конкретен пример за това може да се изтъкне очакваният резултат от обещанията, давани от партиите и движенията по отношение за създаването на работни места. Една от партиите обеща да открие 1 милион работни места, другите партии бяха по-скромни в цифрите, така че след изборите сумарното обещание, постигнато с общи усилия може да се окаже около 2 милиона нови работни места. И като се има пред вид, че в Абсурдистан има около 400 хиляди безработни, то тогава ще се наложи да внасяме работна ръка, което разбира се е една блестяща идея.

След като официално беше оповестено в средствата за масово осведомяване прогнозния брой на купените гласове – около 200 хиляди, и сумата за тяхното купуване – около 10 милиона лева, група математици след дълги изчисления установиха, че цената на един глас ще е около 50 лв. Това разбира се, са прогнози, и броя може да се промени, но....както се казва..пари за избори има, има и мераклии да продават гласове, има и мераклии да купуват.....пазарна икономика.Очакването е да има динамичен тренд.Е, има и полиция...която, както беше съобщено ще се противопоставя на това явление..както винаги. Ако е необходимо, както отбеляза министъра на вътрешните работи на Абсурдистан, ще се пренасочат сили на полицията в местата, където се очаква активна търговия с гласове. Както се казва...всичко с хора става.

Във връзка с обещанието на една от партиите, че ако спечели достатъчен брой депутатски места, ще осигури на всеки абсурдистанец връзка с трите ключа – за колата,за апартамента и за вилата, фирма „Отключ – Заключ“ е започнала производство на 8 милиона ключодържатели, които до деня на изборите ще бъдат готови. Наред с това е започнало и производство на самите ключове, които ще бъдат завършени заедно с ключодържателите.

От централния избирателен борд, който ще отговаря и следи за протичането на изборите съобщиха, че вече започва извозването на бюлетините по места. Част от бюлетините са вече попълнени и предстои раздаването им на електората.

И една новина от метереологичната служба – в близките дни се очакват отново обилни валежи и затова на места е обявен жълт код. Прогнозите са, че на квадратен метър се очакват до 50 литра вода, 6 килограма шаран, 4 килограма каракуда и 7 килограма тиня.


 




Гласувай:
6



1. fascindoo - Точ
26.09.2014 22:32
в точ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 813376
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930