Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2012 22:14 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ
Автор: krankar Категория: Политика   
Прочетен: 2265 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.07.2012 22:15


      Уважаеми господа, които сте решили и имате амбицията да станете политици в Република България, уважаеми господа, които сте решили и имате желание да заемете отговорни постове в държавните учреждения. Позволете ми най-добронамерено да споделя с вас едно мое наблюдение, а защо не и предупреждение, относно една опасност, която ще ви грози, ако се издигнете в кариерата си до отговорни постове в политиката и управлението на държавата ни.
    Както ви е известно и на вас, напоследък в държавата ни изникват множество сексскандали, в които са замесени известни личности от политическия елит, а също и ръководители на важни държавни институции. Не беше пощаден и премиерът Бойко Борисов, който си е позволил да покани едно 14 годишно момиче в хотелската си стая и да и каже, че има хубава рокля…..и то с SMS. Това се е случило преди 7 години, но..както се казва, сега гражданската съвест на потърпевшите е проговорила…странно е, но е факт. Друг един ръководител пък, целувал секретарката си на работното място..това преди година и половина, но гражданската съвест на хигиенистката/чистачката/, която ги е видяла в учреждението проговорила чак сега, след като си подала „доброволно”молбата за напускане. Странен начин за пробуждане на гражданска съвест, но е факт. Вие, уважаеми господа, сами разбирате, че всъщност не гражданската съвест, а други механизми движат тези процеси и вие знаете какви са тези процеси и какво целят, целят да ви дискредитират.
    Най-доброжелателно бих искал да ви предупредя да внимавате и да преосмислите поне 5-8 години назад кого сте канили на кафе, на пикник, на екскурзия, на кино, в зоопарка. Да преосмислите на кого сте правили комплименти със сексуален характер. Излишно е да ви обяснявам, че едно намигване към колежка, подчинена, или позната може да се превърне в сексуален намек след години, а и както е модерно сега да се казва – в сексуален тормоз. А ако през годините назад сте чукали/простете за израза/ някоя своя колежка, подчинена, или секретарка – направо ви е спукана работата. Гарантирам ви, че до няколко години някой евтин всекидневник със закъсал тираж ще ви изтипоса на първа, втора, трета…а ако няма някое убийство в същия момент, и на останалите си страници.
  Започнах своето обръщение към господата, имайки пред вид , че по-голямата част от политиците ни са мъже, но и вие уважаеми дами, които имате амбиция да растете нагоре в кариерата, не сте застраховани от тази опасност, която грози мъжете политици. На фона на тенденцията за пълна еманципация на практика тези мои предупреждения важат с пълна сила и за вас.
   И в края на моето обръщение към вас бих искал да спомена и за сексуалната ви ориентация. Не че имам нещо против гейовете, но тъй като това сега е много модерно, и дори американския посланик ги подкрепя…. Та, ако сте гей, не ви препоръчвам политиката, защото това със сигурност ще повлияе на кариерата ви и когато загубите поста и властта си ще се превърнете в обикновен……………… няма да казвам думата, за да не наруша възпитания тон на обръщението.
    Пожелавам успех на всички , които имат амбиции в политиката.


Тагове:   сексскандал,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 811734
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031