Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2013 11:34 - ПОРЕДНАТА ТЪНКА ИЗМАМА В НЕТА.....
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 13407 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Да печелиш пари от вкъщи..като си стоиш пред компютъра, звучи много добре, нали. Още повече, че можеш да печелиш по 1200 долара седмично. Което означава – 4800 долара месечно. Звучи не много добре, а прекрасно. Трябва просто да не губиш време, а да вземеш всичко в свои ръце и да започнеш веднага, не се иска нищо повече от време, компютър и.......и тук сега става вече малко сложно, защото трябва да преведеш едни пари  някъде и ще разбереш после какво трябва да правиш. Преди да внесеш парите не става, дори не знаеш какво точно ще правиш.    Звучи ви познато,нали. Нета е пълен с такива предложения. Тези предложения представляват един спектър,който започва от откровенна измама за шарани и стигайки до рафинирани предложения, които са си пак измама,но много по-добре скроена. Именно за това ми се иска да споделя в блога. Сега върви една реклама на доста места из нета – Спечели до 1200 долара на седмица онлайн. Наименованието на това,чрез което ще печелиш е – Online Salary Solution. Каквото и да значи това....защото нищо не е обяснено, освен че това са видеоуроци с които ще научиш как да печелиш...нищо повече не е обяснено. Трябва само да преведеш 60 или 67лв. И по куриер получаваш това ценно нещо,с помоща на което започваш да работиш. Наричам го нещо, защото наистина не е обяснено как ще започнеш да печелиш. И не само това. В добре изработения сайт е представена съдбата на една Петя Вълчева..мисля че е от Варна, която си изкарва вече доста пари..дори има представена снимка на чека с доларите. Има и неин блог, в който има мнения на притежатели на тези видеоуроци,има и въпроси към нея с публикувани нейни отговори...естествено се сещате, че всички мнения са положителни и възхитителни. Опитах се да се включа в блога да попитам за подробности преди да преведа парите за това помагало. Сещате се,че не можеш да пишеш в блога..просто не ти приена коментари. Същото е и в сайта....където и да кликнеш,те изпраща във формуляра за проверка дали си подходящ да получиш видеоуроците. Формуляра представлява въвеждане на име и имейл...и веднага получаваш съобщение,че си одобрен и можеш да получиш въпросното помагало. В сайта има публикувани мнения на хора, които вече изкарват по 1200 долара на седмица. Има и опция за коментари...само че ти не можеш да напишеш коментар, няма начин, просто не ти приема коментарите. Пълна бутафория!!!! Остава ти единствената възможност – да преведеш парите и тогава ще получиш информацията.    Така че...внимателно със системата Online Salary Solution. Не се доверявайте на примерите за милионите хора по света, забогатели с подобни системи на работа. Не вярвайте много на онези щастливци, които благодарение на подобни системи са се освободили от гадните си шефове в работата и са си станали сами шефове. Прекалено е хубаво,за да е вярно.



Гласувай:
12



1. ildigar - Абсолютно вярно е. Аз си закупих ...
02.05.2013 12:11
Абсолютно вярно е.Аз си закупих този диск.За 67лв.Далече съм от мисълта да забогатявам бързо.Просто е пълна лъжа,че всичко от което се нуждаеш е един компютър.Трябват ви още хиляди познания.И Благодаря на БОГ,че ми даде още един урок.Затова нека останалите просто да не се предоверяват!Защото това си е уловка.
цитирай
2. apostapostoloff - Не хиляди, а милиони мгат да се
02.05.2013 15:41
печелят от бизнес в Интернет. Мрежата е на само най- голямата библиотека, но и най- голямото тържище в световната история. Всичко, аболсютно всичко може и се продава в Интернет. До 2020 година целият бизнес ще се премести в мрежата. Последните ми две публикации споменават сделки за милиони, извършени у нас.

Но! Всичко на тоси свят трябва да бъде научено. За да печелиш от Мрежата, трябва да изучиш добре Интернет маркетинга. А вашият постинг е повече от глупав. Като не знаете нещо, не пишете за него!
цитирай
3. krankar - apostapostoloff.......
02.05.2013 16:15
Безусловно от Мрежата могат да се печелят пари и хората го правят. Но това, което исках да обясня в поста е ,че начина,по който се процедира в случая си е вариант на чиста измама. Не можеш да поискаш пари за нещо, което не си обяснил какво е, как се използва. По отношение на ученето и знаенето на материята сте прав, всеки от нас винаги се учи, както аз, така вероятно и вие, макар че по неаргументирания ви коментар имам някои съмнения. И в контекста на постинга ми, искам да ви предложа нещо - искате ли да станете космонафт и да излетите със совалката???? Изпратете ми 1000 лв и ще ви изпратя всички инструкции как да го постигнете.
цитирай
4. krankar - Абсолютно вярно е. Аз си закупих ...
02.05.2013 16:33
ildigar написа:
Абсолютно вярно е.Аз си закупих този диск.За 67лв.Далече съм от мисълта да забогатявам бързо.Просто е пълна лъжа,че всичко от което се нуждаеш е един компютър.Трябват ви още хиляди познания.И Благодаря на БОГ,че ми даде още един урок.Затова нека останалите просто да не се предоверяват!Защото това си е уловка.

Именно затова нарекох това тънка измама, защото на практика предлагат нещо за тези 67 лв.,но то в никакъв случай не предполага печалбите, така, като са представени. И нещо повече - така са представени нещата,че не подлежат на мнение и въпроси.
цитирай
5. snoop - Благодаря за информацията
08.05.2013 20:13
Аз като представител на няколко мрежови компаний Ви благодаря искрено за информацията. Все пак пирамидалните структури- като един лесен начин за печелене на пари ги правят по различни начини. Това е добре да се знае от патили хора :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 812676
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930