Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2017 12:02 - Ури Авенири поема един убер-еврейски фашист
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 720 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ури Авенири поема един убер-еврейски фашист

От Jim W. Dean, управляващ редактор на 24 септември 2017 г.

image

Благодаря ти Smotrich

от Ури Авенири, ... с Гуш Шалом , Тел Авив

image

Трябва да купя тази книга

Бележка на редактора : Ури използва стара тактика за писане, като използва комплимент, използван от политически противник, и го обръща към тях. Не знаех, че Ури и военните му ветерани от 1948 г. са първите, които предлагат решение на две държави за палестинската сага.

Тя беше приета като идея за "мъртва пристига" по онова време. След като етнически прочистиха палестинците от районите, които ционистите бяха поели по време на войната, защото не искаха да оставят ядосаните палестинци зад тях, те нямаше намерение да компенсират никого за своите земи и къщи.

Напротив, ционистите имали огромен недостиг на жилища по онова време и нямали пари, за да го оправят, една от останалите причини, които палестинците изхвърлиха. Еврейските бежанци от Втората световна война са били пуснати в тези къщи в рамките на седмици след изчистването им. Аз бях сред малцината, които да сравняват това за онова, което е, точен паралел на плана на нацистите за "растящото пространство", но такъв, който е бил третиран по различен начин в случая на ционистите.

Никога преди не бях чувал за този човек от Бетзалел Смотрич - истинска работа и типичен еврейски екстремист, тъй като не само те се конкурират с казват, че ISIS са покварени, но получават безплатен пропуск от международните медии. Всъщност терминът "еврейски супраматик" не показва много връзки за търсене. Google е изкривил резултатите, за да ви отведе до връзки "бели върховници". Не е ли толкова специален?

image

Смотрих в белезници в  израелски съд, който очевидно не е убил бъдещата си политическа кариера

Но Уикипедия взима тортата, като се занимава с концепцията за еврейския супраматизъм като антисемитска конструкция. Виждаме дълга история на този психопат, където всяка оценка на всичко, свързано с евреите, е незабавно маркирана с мотивация от омраза към евреите.

И все пак имаме хилядолетна история на евреите, които се борят безкрайно помежду си да бъдат шеф и да кажат на всички останали какво да правят. Архивите са изпълнени с примери за това.

Написано с невидимо мастило в този запис е яркото доказателство за еврейския супраматизъм, тъй като евреите могат да се борят безкрайно помежду си, използвайки всеки език, който избират, но не-евреите не могат дори да "се съгласят" с която и да е от партиите.

Не мога да мисля за нещо по-превъзбудено, отколкото да се каже от една етническа, религиозна или политическа група, която дори нямате право на собственото си мнение, включително да се съгласите с тях.

Сред всички защитници на антидискриминацията сред левите, тази явна форма на дискриминация се разглежда, като се преструва, че не съществува, което е друг вид медийна дискриминация, като някой твърди последната дума за това какво съществува и какво не.

Анонимен човек веднъж каза: "Ти просто не можеш да направиш тези неща нагоре!" - но очевидно можеш, ако имаш правилно убеждение. Защото аз съм против целия супраматизъм, включително и еврейския супраматизъм, който е на върха на списъка, тъй като той си даде свободен проход от дори да се обсъжда, което го прави най-извратен и опасен в моята книга ... Джим W Декан ]

Забележките на редактора на Джим са изцяло разпространявани чрез PayPal -JimWDean@aol.com 

Това включва изследвания, необходими полеви екскурзии, Архивиране на Legacy TV Heritage и още - Благодарим ви, че помогнахте

*

image

- Първа публикация ...   23 септември 2017 г.  -

Благодаря, Смотрик. Благодаря много на Бесалел Смотрих. Да, да, на Смотрих от крайната десница, Смотрих фашистката. Наскоро Смьорих даде реч пред своите последователи, които възнамеряваше да бъде национално събитие, обръщането на страница в еврейската история. Той беше достатъчно милостив, за да ме спомене в това монументално послание.

image

Ури по време на войната от 1948 г.

Той каза, че след войната от 1948 г., в която е основана Държавата Израел, Ури Арнири и малка група последователи създадоха идеологията на "две държави за два народа" и чрез дългогодишна работа на пациентите успяха да превърнат тази идея в национален консенсус, наистина в аксиома.

Смотрих казал на своите преданоотдадени, че и те трябваше да формулират своята идеология, търпеливо да работят в продължение на много години, докато станат национален консенсус вместо Аврни.

Комплиментът от врага винаги е по-сладък от един от приятел. Колкото повече никога не съм получавал много комплименти от приятели. Всъщност, многото политици, които изповядват сега, че се борят за "две държави за два народа", се опитват да заличат факта, че аз бях първият, който провъзгласяваше тази идея, много преди самите те да се обърнат към нея.

Благодаря ти, Смотрик. Със съдействието на моите благодарности, мога ли да изразя желанието си да приемете име на еврейски език, както прилича на човек, който се стреми да стане еврейският дук? След комплимента Смотрих очертава плана си за бъдещето на Израел. Тя се основава на търсенето, че арабите, живеещи между река Йордан и Средиземно море, избират между три алтернативи:

Първо, те могат да приемат парично плащане и да напуснат страната. Второ, те могат да станат обект на еврейската държава, без да станат граждани и без да получат право на глас. Трето, те могат да воюват и да бъдат победени.

Това е фашизмът, чист и прост. С изключение на това, че Бенито Мусолини, който изобретил термина (от фассени фасси, сноп пръчки, старият римски символ на властта), не проповядва масова емиграция на никого. Дори и на италианските евреи, много от които бяха пламенни фашисти.

Нека да разгледаме самия план. Може ли един цял народ да бъде принуден мирно да напусне родината си за пари? Не мисля, че някога е станало. Всъщност, самата идея показва абсолютно презрение към палестинците.

Индивидите могат да напуснат домовете си във време на стрес и да се преселят на по-зелени пасища. По време на големия глад масите на ирландци и ирландци са емигрирали от своя смарагден остров в Америка. В днешния Израел доста израелци излизат в Берлин или Лос Анджелис.

Но могат ли милиони да го направят? Доброволно? За печалба? Независимо от факта, че цената неизменно ще се увеличава от емигрант до емигрант. В света няма да има достатъчно пари.

image

Натан Алтерман

Бих посъветвал Смотрих да прочете отново песен, написана от националния поет Натан Алтерман , много преди да се роди. По време на "арабския бунт" през 1937 г. Алтерман похвали звената на незаконните еврейски подземни сили: "Никой не се отдръпва от окопите на своя живот". Няма шанс.

Вторият избор би бил по-лесен. Арабите, които вече съставляват дори леко мнозинство между реката и морето, ще се превърнат в народ и ще обслужват израелските си господари. Арабското мнозинство ще расте бързо, благодарение на много по-високата раждаемост в Палестина. Ние съзнателно пресъздаваме ситуацията в Южна Африка.

Историята, стара и нова, показва, че такава ситуация неизменно води до бунт и евентуално освобождение.

Така че остава третото решение. Това много прилича на израелския темперамент: война. Не безкрайните войни, които сме ангажирали от самото начало на ционизма, а голяма, решителна война, която слага край на цялата бъркотия. Неизбежно, арабите ще бъдат победени и заличени. Край на историята.

Когато стигнах до заключението през 1949 г., че единственият начин да се сложи край на конфликта е да се помогне на палестинците да създадат свое собствено положение, заедно с новата Израелска държава, моята мисъл започва от много оригинално допускане : че има палестински народ.

Честно казано, не бях първият, който осъзнах това. Преди мен един мъдър левит ционистски учен, Ахарон Коен, предложи тази идея. Всички останали ционисти винаги яростно отричаха този факт. Голда Мейр веднъж изтъкна: "Няма такова нещо като палестински народ!"

Бележка на редактора : Нейтън Алтерман публикува сатирична поема на 19 ноември 1948 г., в която разкрива ционистки военни престъпления. Бен Гурион, с усукания си ум, го обичаше и попита Алтерман за разрешение да разпространява 100 000 копия на цялата армия:

"Поздравления за моралната валидност и силната изразителност на последната ви колона в Давар ... Вие сте чист и верен навик на човешката съвест, която, ако не действа и не бие в сърцата ни във времена като тези, ще ни направи недостойни от великите чудеса, които ни дойдоха досега ... Питам вашето разрешение да има 100 000 копия от статията, която не разполага с бронирана колона в нашата армия в бойна сила, отпечатани от Министерството на отбраната за разпространение до всички войници в Израел.

Никой извън Израел не знае нищо за това, а корпоративните медии, разбира се, никога няма да отпечатат дума. Тези ционисти нямаха нищо на Ал Кайда или ИСИС, които биха могли да използват Бен Гурион за вдъхновението си. Ти просто не можеш да направиш тези неща нагоре ... JD ]

image

Християни и мюсюлмани са изпратени в задната част на автобуса в Израел

И така, кои са всички тези араби, които виждаме със собствените си очи? Обикновено: те са рифраф, привлечени в тази страна от съседните райони, след като дойдохме и направихме тази страна да разцъфти. Лесно дойде, лесно.

Лесно е да се мисли, докато Западният бряг е под йорданско управление, а ивицата Газа е египетски протекторат. "Палестина" изчезна от картата. Докато един мъж, наречен Ясер Арафат, го постави отново там.

През войната от 1948 г. половината от палестинския народ бяха изгонени от територията, която стана Израел. Арабите наричат ​​това катастрофата "нака". (Между другото, те не бяха изгонени от Палестина, както мнозина вярват, голяма част от които намериха убежище на Западния бряг и ивицата Газа).

От 1949 г. простият факт е, че в тази малка страна живеят два народа. Нито един от тези два народа няма да изчезне. Всеки от тях вярва, че тази страна е тяхната родина. Този прост факт ме доведе до логичното заключение, че единственото решение е мирът, основан на съвместното съществуване на две национални държави, Израел и Палестина, в тясно сътрудничество, може би в някаква федерална структура.

Друго решение ще бъде единната държава, в която двата народа живеят заедно в мир. Както неотдавна посочих няколко пъти, не вярвам, че това е възможно. И двамата са жестоко националистически народи. Освен това разликата между стандарта им на живот е огромна. Те са толкова различни по характер и перспектива, колкото могат да бъдат два народа.

image

Смотрих, водещ евреи в обещаната земя в Ерусалим

Сега идва Smotrich и предлага третото решение, решение, в което мнозина вярват тайно: просто ги убийте или ги изгонвайте напълно. Това е много по-лошо от програмата на Мусолини. Тя напомня на друга историческа фигура. И може да се спомене, че Мусолини е бил застрелян от собствения си народ, който окачил тялото си с главата надолу от куката за месо.

Смътрик трябва да се вземе сериозно, не защото е политически гений, а защото той открито и честно изразява това, което много израелци мислят тайно.

Той е на 37 години, красив, с култивирана брада. Той е роден на окупираните височини на Голан, израснал в селище в Западния бряг и сега живее в селище в къща, строена незаконно на арабска земя. Баща му е бил равин, той самият е бил образован в елитни религиозни дахиви и е адвокат. Сега той е и член на Кнесета.

Веднъж той беше арестуван в демонстрация срещу хомосексуалисти и задържан в продължение на три седмици. Но след като заяви, че е "горд да бъде хомофоб", той се извини. Когато съпругата му роди едно от шестте си деца, той се противопоставил на това, че трябваше да сподели родината с арабска жена. Той също така възразява срещу продажбата на домове на араби в еврейските квартали и предлага стрелба на арабски деца, които хвърлят камъни.

Друг ционист поет веднъж пише, че няма да станем нормална нация, докато нямаме еврейски престъпници и еврейски курви. Слава богу, че сега имаме много от двете. И сега имаме поне един добросъвестен еврейски фашист.

*

Дял...imageimageimageimageimageimageimage Подобни публикации:
  • Ури Аврни - кръстоносци и ционисти
  • Авенири: Четиримата писма
  • Uri Avnery - Политическа нова вълна с победата на Макрон?
  • Ури Авенири - Посещението или Доналд идва в обещаната земя
  • Израелските празници се използват като интензивна програма за контрол на ума за деца - Ури Авенири



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760653
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031