Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 01:09 - ЦИГАНИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.....
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 4407 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 31.05.2015 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Циганин не е мръсна и неприлична дума, и за това ще я използвам в постинга, няма да я заменям с думата ром, или представител от друг етнос. Циганска държава обаче звучи лошо. А циганизирана държава звучи още по-лошо. А точно това се случва от години в България. И за това не са виновни циганите, а държавата с нейните институции.

    Има три вида възпроизводство на населението – просто възпроизводство, разширено възпроизводство и стеснено възпроизводство. При простото възпроизводство двама родители създават две деца – прираст няма. При стесненото възпроизводство двама родители създават едно дете- населението намалява. При разширеното възпроизводство двама родители създават три или повече деца – тогава има прираст, увеличаване на населението. Циганите в България имат разширено възпроизводство. Това е факт, който е очевиден. Защо е така е дълга тема. И поради тази причина текат мрачните прогнози за намаляването на българите в България и увеличаване на циганите. Не вярвам много на прогнозите за цъкащата бомба на мащабен етнически конфликт в България, защото ние българите сме много търпеливи и криво разбираме понятието етническа толерантност. Никак не ми се иска да съм сред българите в Гърмен. Какво ли ще се случи, когато рокерите отидат там? Явно трябва те да се намесят, щом държавата не може. Циганите са примамлив електорат, затова политическите партии търгуват с тях. От доста години вече циганите се ползват с по-специално отношение от страна на държавата, от страна на държавните институции и от страна на политическите партии. Това по-специално отношение е замаскирано под формата на интеграция на ромите и защита на техните права  Ако си циганин можеш да хвърляш камъни срещу полицай, можеш да трошиш полицейски автомобили. Можеш да крадеш онова, което хората са отгледали от земята си, можеш да влезеш в къщата на някого и да крадеш. Можеш да крадеш ток. Можеш да не спазваш законите, Можеш да строиш незаконно къща, защото идват избори и няма кой да ти я бутне. И когато почувстваш заплаха можеш да се събереш с още сто души  като теб, да си изкараш петте деца на пътя и да чакаш да те интегрират в обществото. Ако си българин – опитай се да хвърляш камъни срещу полицай, опитай се да не си платиш тока, опитай се нещо да не си платиш….и частният съдебен изпълнител каца веднага. Ако си българин, плащаш социалните помощи на циганите, плащаш косвено техния ток и те мачкат, защото попадаш под ударите на закона. В Гърмен са арестувани двама, трима цигани и един българин…защото, както казва министъра на вътрешните работи, отношението било безпристрастно към всички участващи в конфликта. Няма да се учудя като ги пуснат утре циганите. Скоро арестуваха Николай Колев – Босия, защото хвърлял домати към Народното събрание….ама той не е удобен и примамлив електорат, него могат безапелационно да го арестуват, защото няма да скочат още сто човека в негова защита, него не можеш да го манипулираш за кого да гласува. Него няма да го защити ДПС. А циганите гласуват вместо нас….и после хвърлят камъни срещу нас.

     Това, което се случи в Гърмен всъщност е един постоянен процес, това напрежение го има постоянно на всички места, където има повече цигани, и едва когато нещата ескалират, тогава МВР изпраща повече полицаи на място. Тогава, благодарение на медиите общественото внимание се фокусира върху тези проблеми, и сякаш през останалото време те не съществуват. Всъщност циганите са далеч от София, циганизираните български села са далеч от столицата, далеч от партийните централи. Потърпевши са онези българи, които живеят в съседство с циганите. Самонастаняването на цигани в необитаеми къщи в селата вече е нормално, ако това не се случи с някоя такава къща, то тя постепенно изчезва, започвайки от покъщнината и се стигне до керемидите. Всичко бива окрадено безапелационно и без страх от каквото и да било възмездие. Всичко това се случва пред безхаберния поглед на държавата. Знаете ли какво  казват циганите по селата на самотни стари хора – спокойно бе, вие като умрете, ние ще се настаним във вашите къщи.  

      Ако така продължава, как ли ще изглежда България през 2050 година…..До тогава ще има още много избори и не ми се мисли още колко безобразия ще бъдат позволени да се извършат от т.н. ромски етнос.



Тагове:   цигани,   циганизиране,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 812705
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930