Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2014 23:20 - Сигнал до Гл.прокурор от Оптимист Наивников
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 3068 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 06.02.2014 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

     Уважаеми г-н Главен прокурор,


Пиша ви този сигнал с абсолютното уважение към институцията, която представлявате, както и с уважение към Вас, като човек, който отдава силите си за тържеството на закона.

Снощи, като отивах към кварталната аптека, вървейки си спокойно по пътя, изведнъж видях на земята едно тефтерче......и изтръпнах. Изтръпнах, защото от известно време виждам и слушам по медиите, че тефтерчетата са нещо много важно в борбата с престъпността у нас.Щом по телевизията се говори за тези тефтерчета, значи работата е сериозна. Като го видях това тефтерче,...и си казвам..какво ли има вътре в това тефтерче..ами ако има някаква важна информация за извършени престъпления?.....Вдигам го от земята...тефтерчето де.....плахо го отварям и започвам да разлиствам....и.....подозренията ми се оказват верни. На една от страниците има изписани инициали и срещу тях с тирета е написано по нещо. Нямаше да се впечатля, ама нали сега в държавата ни се борим с престъпността по всички възможни начини, включително и като използваме информация от тефтерчета....та си казвам..държа в ръцете си важна информация. Виждате г-н Главен прокурор,че често използвам думата тефтерче докато пиша този сигнал до Вас, но простете ми..това е така, защото в последните дни просто ми го набиха в главата това тефтерче....от родната телевизия...

Сега г-н Прокурор да се спра на фактите от тефтерчето..и по-точно, на страницата на така важните хора, чиито имена са изписани с инициали и които със сигурност е възможно да са закоравели престъпници...На страница 34 е следния списък с пояснения:


1.Да се обадя на Б.Б. да види как да се разреши проблема с онези пари.

2.Да предупредя Цв. Цв. за проблемите около онези пари.

3.Да кажа на Р.Пл. да внимава какви ги върши, заради онези пари.

4.Да дам на Митьо Митничаря онези пари.

5.В.С. - да му се обадя, за ония турци, дето искат да купят...

6.Л.М. - трябва да го предупредя, че онези националисти ще го...

7.Серг. Ст. - АЕЦ – Бел.

8.Картофа – 7 кила бяло..

9.Я.Я. - да му дам флашката...

     

Има още доста неща в това тефтерче,но когато ви го предам ще можете да предприемете необходимите действия и да вкарате в затвора съответните заподозрени лица,разбира се, благодарение на тези неопровержими доказателства.

В желанието си да съм ви полезен, г-н Прокурор, ще ви дам няколко жокера, които ще са полезни в разследването ви, а те са следните:

Инициалите Б.Б. не са на Бончо Буркана, който живее в съседния вход..той е катаджия, ама не взема пари, той работи на кръстовището на търговията на едро и като спира колите,си взема от това, което алчните търговци са купили, за да препродават. Цв. Цв. не са инициалите на Цвятко Цвингера, той си е бандюга, ама и той не се занимава с пари, той краде вещи...преди години се опитал да открадне една картина от Цвингера..това е един дворец в Дрезден...ама го хванали...от там му излезе и прякора. Р.Пл. не е Росен Плейбоя – той сваля жени, парите не го интересуват. Митьо Митничаря не е този Митьо, от нашия вход, защото той вече не е митничар – отказа се и напусна, защото това, дето го говорели за минничарите го обиждало...В.С. не е Волния Спайдермен...този,дето в махалата иска да взема от богатите и да дава на бедните..той почна да взема от богатите..ама нищо не дава на бедните. Картофа със сигурност не е Пешо Картофа..и той е то махалата, той купи 7 кила бяло..ама то беше бяло вино..и ние го изпихме с него. Я.Я. не е Янко Якия..той от флашки не разбира..иначе ми е съсед и вече цяла седмица се опитвам да му обясня какво е флашка.

Може да допускам грешки като пиша този сигнал до вас г-н Прокурор, но това е така, защото пиша в мазето....като намерих това така важно тефтерче, така се увлякох в разследването си, че забравих за къде съм тръгнал..а аз отивах в аптеката, защото жената ме прати да и взема дамски превръзки..а аз забравих. И сега си понасям последствията. Но....какво е едно женско неразположение, сравнено с неразположението на една държава..вече 25 години.....


 


 

С уважение: Оптимист Наивников

 




Гласувай:
9



1. apostapostoloff - Дааааа, тази практика е възприета в
07.02.2014 04:11
целия свят- и ФБР, и Интерпол, И ЦРУ най- напред търсят тефтерчета. А чак след това трупове, оръжие на престъплението, улики и т. н.
цитирай
2. schumpov - Грешка. Сигнала трябваше да изп...
10.02.2014 21:32
Грешка. Сигнала трябваше да изпратите на мая манолова, а тя вече знае на кого.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 811691
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031