Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 09:50 - ПРЕДИЗБОРНИ НОВИНИ ОТ АБСУРДИСТАН
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 2787 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.06.2013 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

       В Абсурдистан отново тече предизборна кампания и живота там е изпълнен със събития. На тези избори, както е вече известно народа ще трябва да направи своя избор между 473 партии и коалиции, които се борят за 240 депутатски места. Както вече беше констатирано, борбата е жестока и напрегната. Според социологическите проучвания, направени по метода от ухо на ухо, основните претенденти, които ще спечелят народната любов са трите най –големи партии – ПМБ – партията на милиционерите в България, ПСП – партията на старите партизани и ДЧБ – движение на чужденците в България.
     На среща със свои симпатизанти лидера на ПМБ(партията на милиционерите в България) обеща , ако спечелят всичките 240 депутатски места на тези избори, че ще осигурят работа на всички граждани на Абсурдистан, дори и на тези, които не искат да работят.Той заяви, че имат достатъчно воля и методи, за да направят това. За всичко останало ще са виновни ПСП – партията на старите партизани.
    В центъра за купуване и продаване на гласове, който е единствената оторизирана институция да върши това, днес цената на един глас достигна нова рекордна стойност. Търсенето на гласове беше доста по-голямо от предлагането, поради което се достигна до този пик в цената. В тази връзка една от големите политически партии предложи нова промоция – Доведи приятел и ще получиш бонус към цената на твоя глас.
    Във връзка с предизборния закон за подслушването, според който на всички партии ще се предостави еднакво по продължителност време за подслушване на електората, днес техническите средства от вътрешното министерство бяха предоставени на ПМБ(партия на милиционерите в България). Подслушването на електората е минало без нарушения на закона, с изключение на забележката, че знамето на партията не е било закачено на антената на колата за подслушване, както го изисква закона за подслушването.
     Вчера, около 15.30 часа в сградата на ААН(Абсурдистанска академия на науките) е бил заловен мъж, който е извършвал нелегално купуване на гласове сред научните работници. Вероятно предложената цена е било по-висока от тази, която е в центъра за купуване и продаване на гласове, където законно се извършва тази дейност.
   Също вчера, на национална конференция на една от големите партии в Абсурдистан бе проведено обсъждане на един от основните въпроси на бъдещото управление на страната – Може ли със стари курви да се направи нов бардак? Дебатът е преминал с много обсъждания и в крайна сметка участниците са стигнали до извода, че ако курвите имат воля да се променят, бардака не само е възможен, но и ще се случи.
     И една радостна новина – шимпанзето, което преди два дни беше избягало от зоопарка беше заловено успешно. То е било забелязано в тълпата на един от масовите протести на гражданското движение „Долу всичко, което е горе!” Специалисти предполагат, че то е било привлечено от виковете и крясъците на участниците в протеста, тъй като и  то е викало и размахвало ръце също като участниците.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 811548
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031