Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2013 07:21 - НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО....
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 2631 Коментари: 0 Гласове:
1



      Новото служебно правителство вече е факт. След като никой не поиска да управлява страната до изборите, президента избра новия служебен кабинет. Хубавото на това правителство е, че е съставено от експерти, хора, които разбират от това, което макар и за кратко,ще правят. Хубавото  е също и това,че тези хора са професионалисти в работата си. Хубавото е също така, че никой от тези хора не е бил агент на Държавна сигурност, макар и тази квалификация не винаги да означава некачествен човек, но да го приемем като предимство,свързано с чистотата на миналото. Хубаво е,че за краткото време на управление тези хора ще имат ясни и конкретни задачи за изпълнение. И те просто трябва да ги изпълнят,без да им се пречи. Хубавото е,че тези хора не са хванати от улицата, за да ни управляват, както се иска от част от протестиращите по улиците хора. От момента на известяване на състава на новия кабинет, се включи машината на онзи балкански нрав,да отречем, да оплюем, да се съмняваме, да търсим несъществуваща конспирация, да обречем на неуспех по принцип…..Изумява ме негативизма, излъчващ се от медиите, изумява ме как онези, които се оттеглиха от властта тарикатски, сега критикуват онези, които ще поемат за кратко управлението. Изумява ме всенародната компетентност и вяра в провала и неуспеха на всичко ново…
    Ще му е трудно на това правителство, ще бъде критикувано от неискащите и неможещите. Ще му бъде даван акъл от незнаещите. Ще бъдат правени опити да се омаловажат личностите на хората от кабинета от безлични хора. Професионализма на министрите ще бъде поставен под съмнение от некадърници. Онова, което това правителство ще направи ще бъде омаловажено от нищонеправещи хора.
   Затова ще му е трудно на това правителство. Но то е избрано и нека да си свърши работата. Там наистина има професионалисти и нека да им пожелаем УСПЕХ.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 812537
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930