Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2011 19:49 - Абсурди в Абсурдистан
Автор: krankar Категория: Бизнес   
Прочетен: 2717 Коментари: 0 Гласове:
4



/ за нещата, които няма да се случат у нас, представени с малко чувство за хумор/

1.       През вчерашния ден в медиите на република Абсурдистан нито един път не беше споменато името на премиера.

2.       Днес в повечето градове на страната се проведоха протестни действия на митничарите и служителите в пътна полиция, по известна като КАТ. Исканията им бяха за по-високо заплащане и подобряване на условията на труд.Едновременно с това, се наблюдава масово напускане на митничари и катаджии, недоволни от работата .

3.       Преди дни приключи напълно изграждането на нова магистрала, финансирана от ЕС.Перфектно изграденото пътно съоръжение е направено със 70% от средствата, отпуснати за целта.Сега правителството на Абсурдистан  обмисля какво да прави с останалите 30% от средствата.

4.       Вчера трима депутати от народното събрание, уличени в злоупотреба с власт и дадени на прокуратурата направиха ритуално самоубийство в парламентарната зала. Тримата мъже са предпочели смъртта пред срама от разобличаването пред народа на Абсурдистан.

5.       Вчера бе свикано спешно заседание на комисията по парламентарните избори, които предстоят след четири месеца. Темата на заседанието бе тревожното обстоятелство, че няма нито един кандидат за депутат при предстоящите избори. Бяха обсъдени мерки за популяризиране на тази така непривлекателна и неблагодарна работа.

6.       Една от най-големите и авторитетни агенции за проучване на общественото мнение и процесите в обществото публикува интересни данни. Според тях рязко е намаляла сред населението консумацията алкохол, тютюнопушенето, посещението на ресторанти, барове и дискотеки, употребата на интернет, закупуването на евтини и с лошо качество хранителни продукти. Едновременно с това има рязко увеличение на интереса към художествената литература, театъра, балета и операта. Увеличил се е броя на новооткритите библиотеки в редица градове на страната.Пред вид на увеличения жизнен стандарт има засилен интерес към скъпите храни с доказан екологически чист произход.

7.        По решение на министерския съвет от следващия месец заплатите на абсурдистанските учители ще се изравнят с тези на полицаите.

8.       Преди дни американския посланик в Абсурдистан обяви, че около 127 хиляди американски граждани са изявили желание да живеят в Абсурдистан. В последствие и посланиците на Норвегия, Дания и Холандия са заявили в медиите, че техни граждани са поискали да живеят в Абсурдистан.

9.       От абсурдистанската търговска камара дойде новината, че в Турция и Гърция се е засилило търсенето на абсурдистански домати, краставици и картофи.

10.   По данни на министерството на правосъдието 98% от делата срещу граждани и фирми за пране на пари и укриване на доходи завършват с осъдителни присъди.

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krankar
Категория: Бизнес
Прочетен: 812682
Постинги: 130
Коментари: 434
Гласове: 3034
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930